Bosz looft 'volwassen' Ajax: 'Zo dominant spelen bij nummer zes van Spanje'

Gepubliceerd op 21 oktober 2016 om 07:18

Hoewel Ajax donderdagavond tot tweemaal toe een voorsprong uit handen gaf, is Peter Bosz tevreden over het gelijkspel bij Celta de Vigo (2-2). De coach sprak na afloop van een 'volwassen' Ajax.

downloads-106.jpg

"Ik vind dat we uitstekend gespeeld hebben", sprak Bosz lovende taal tegenover FOX Sports. "Ik heb een heel volwassen Ajax gezien, dat in het begin heel goed stond. Later in de eerste helft zakten we wat terug. In de rust hebben we dat gelukkig recht kunnen zetten. Toen kregen we de grip er weer op en daarom vind ik dat we een uitstekende wedstrijd gespeeld hebben."

"In grote delen van de tweede helft waren we de bovenliggende partij. Jammer dat we via Traoré niet de 1-3 konden maken. De spelers waren na afloop dan ook teleurgesteld in de kleedkamer, maar dat is alleen maar een goed teken. Ik denk dat we goed op weg zijn. We zien een beter Ajax dan in het begin van het seizoen. Als je bij de nummer zes van Spanje zo dominant kan spelen, moet je ook een keer tevreden zijn."

Amin Younes zorgde met een prachtige treffer voor de 1-2, maar speelde eigenlijk een ongelukkige wedstrijd. "Ik overwoog om hem eerder te wisselen, want ik zag dat de pijp leeg was. Gelukkig stond hij er nog even."

Door de Redactie  AjaxvoetbalPrimeur Foto:  AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.