Nouri krijgt kippenvel bij invalbeurt: "Ik voel dat echt en neem die energie mee"

Gepubliceerd op 30 oktober 2016 om 10:42

Abdelhak Nouri heeft met volle teugen genoten van zijn competitiedebuut voor Ajax. Zaterdagavond mocht de jonge middenvelder invallen tijdens het thuisduel met Excelsior, dat door de Amsterdammers met 1-0 werd gewonnen.

Naamloos-3914.png

Nouri kwam in de zeventigste minuut in het veld voor Amin Younes. "Het was mijn competitiedebuut en ik vond het fantastisch. We hebben gewonnen en ik vind het gewoon telkens fantastisch met alle fans. Ik ben gewoon blij", glunderde de tiener na afloop voor de camera van Ajax TV.  "Ik ben ze heel erg dankbaar voor de steun. Ik voel dat echt en ik neem die energie mee het veld in. Dan krijg je gewoon kippenvel. Peter Bosz zei ook dat ik plezier moest hebben, dan speel je ook beter, want dan ben je ontspannen."

Hoe Nouri het vond gaan? "Ik denk dat het wel oké ging. Ik heb geen gekke dingen gedaan. Helaas ging mijn kans die ik kreeg in de laatste minuten wel naast. Ik schoot die liever binnen dan over natuurlijk. Maar dat is een moment. Gewoon weer doorgaan. Als die kans had gezeten, was het wel de slagroom op de taart geweest. Ondanks dat was het natuurlijk wel een hele mooie avond."

Door de Redactie AjaxvoetbalPrimeur Foto: AjaxvoetbalPrimeur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.