Milik kopt Napoli langs Dinamo Kiev

Gepubliceerd op 14 september 2016 om 10:00

Arek Milik heeft voor Napoli ook in de Champions League zijn waarde bewezen.

Naamloos-3193.pngDe Pool, voor 35 miljoen euro overgenomen van Ajax, maakte in het met 2-1 gewonnen duel bij Dinamo Kiev twee doelpunten.

Kiev kwam na een klein half uur op voorsprong door een knappe goal van Denis Garmasj. De middenvelder kreeg de bal ietwat achter zich gespeeld, maar vanuit de draai schoot hij knap raak.

Vervolgens stelde Milik nog voor rust orde op zaken. De spits, in de Serie A ook al twee keer trefzeker, kopte de bal twee keer binnen. In de tweede helft had de Belg Dries Mertens de 3-1 op zijn slof, maar de voormalig PSV'er schoot de bal tegen de paal.

Late gelijkmaker voor Besiktas

Benfica leek in Lissabon af te stevenen op een 1-0 overwinning tegen Besiktas. Franco Cervi maakte al in de twaalfde minuut de openingsgoal. Daar leek het bij te blijven, tot Anderson Talisca de Turken fraai langszij schoot uit een vrije trap van 25 meter.

Saillant detail: Talisca wordt sinds deze zomer door Benfica verhuurd aan Besiktas.

Door de Redactie NOS: Foto: EPA