NS-helden maken de dag voor gevallen Charlotte

Gepubliceerd op 16 januari 2016 om 14:45

Het is geen nieuws dat er vaak gemopperd wordt over de NS. Charlotte Carlier uit Dordrecht heeft echter een heel andere ervaring met de trein. Na een lelijke val, waar ze haar enkel bezeerde, werden drie NS-medewerkers haar helden.

NS-heldenmakendedagvoorgevallenCharlotte-1.jpgAfgelopen maandag rende ze naar haar trein op het station van Den Bosch toen ze een flinke smak maakte. Ze probeerde haar trein alsnog te halen, maar haar OV-chipkaart bleek gescheurd door de val. Dit was het breekpunt voor Charlotte. Ze plofte in een stoel in de Starbucks, waar twee voorbijgangers haar vroegen of het ging. Toen dit niet zo bleek te zijn, riepen ze de NS-medewerkers erbij.

DANK
„Op dat moment verschenen de meest sociale medewerkers van de NS ooit,” schrijft Charlotte op Facebook. „Ze stelden me gerust, droegen me naar een rolstoel en reden me rond. Ook zorgden ze ervoor dat andere NS-medewerkers me tijdens mijn reis op tussenliggende stations konden helpen in- en uitstappen. Mijn dank is zeer groot.”


De Facebookpost van Charlotte werd zaterdag al door meer dan 10.000 mensen geliket. De NS-helden worden op dit moment opgespoord. Charlotte liet nog wel weten dat ze in Den Bosch bekend staan als Mario, Luigi en de Grote Rooie.

Elena van Doorn/ metronieuws.nl / nieuws / Bron: Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.