Hond redt minderjarig meisje uit handen aanrander

Gepubliceerd op 17 februari 2016 om 13:56

Een geregistreerde zedendelinquent die eerder dit jaar probeerde een minderjarig meisje aan te randen, is met succes tegengehouden door een hond. Dat meldt Southeast Missourian.

d5cf646c15490ebe581bb37ac421f75e-1455696570-2.jpgOp 4 februari van dit jaar zou Richie M. Dock (55) een meisje van onder de 14 jaar hebben aangevallen, maar een trouwe viervoeter greep in.

In een persverklaring liet politieagent Rick Walter weten dat het slachtoffer een aanklacht heeft gedaan tegen Dock wegens aanranding in haar appartement. Volgens het slachtoffer wilde de dader al sinds hun eerste ontmoeting bij haar zijn. In het appartement begon hij haar aan te raken en te zoenen. Het meisje zou Dock hebben weggeduwd.
Hond wordt redding

Dat was voor de zedendelinquent blijkbaar niet genoeg reden om te stoppen. De man zou haar benen uit elkaar hebben geduwd en hebben gevraagd of ze seksuele handelingen bij hem wilde verrichten. Daarop besloot ze haar hond te roepen, die direct reageerde. Nadat de viervoeter Dock had gebeten, besloot de zedendelinquent het voor gezien te houden.

De politie ging vervolgens op zoek naar Dock en arresteerde hem op verdenking van aanranding. Hij zit momenteel achter slot en grendel.

Bron: http://www.metronieuws.nl door door Jurgen van der Hoeven Foto: Politie USA

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.