Inzameling voor crematie hond na inbraak

Gepubliceerd op 29 februari 2016 om 08:25

Ruim 2700 euro hadden Joke en Lex Conrad uit Delft bij elkaar gespaard. Hun hond Daisy is erg ziek, en met een groot deel van het spaargeld wilde het echtpaar een mooie crematie voor de hond regelen. Dit hele bedrag is hun alleen in één klap ontnomen.

442368c7f274ce77dde1e0d46f1ee9d9-1456694749-1.jpgONTROOSTBAAR

De trouwe viervoeter van Joke en Lex is ernstig ziek. Daarom had het echtpaar gespaard voor een mooie crematie, mocht de hond komen te overlijden. Dit geld hun alleen ontnomen. Zaterdagochtend stonden er twee vrouwen voor de deur die zich voordeden als flatbewoners, zo schrijft Omroep West. Toen het echtpaar even iets voor ze aan het uitzoeken waren, gingen de dieven er met het geld vandoor. Lex en Joke zijn ontroostbaar. 

INZAMELING

Speciaal voor Joke en Lex heeft Stichting Mens en Dier nu een inzamelingsactie in het leven geroepen. de stichting uit Wassenaar wil zoveel mogelijk geld ophalen om de begrafenis voor de hond toch te realiseren. „Wij gaan voor de volledige € 2700,00 die van hen is gestolen. Gezien de reacties moet dit toch lukken?” schrijft de stichting op Facebook. 

Hoewel de gebeurtenis zeer schokkend voor het echtpaar was, zijn ze toch ontroerd door alle lieve berichten en het medeleven, zo laat Mens en Dier weten.

Bron: http://www.metronieuws.nl/ door Esther Zandberg Foto: Facebook/ Stichting Mens en Dier Nederland

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.