Vrouwlief zet ontrouwe voetbalcoach te kijk voor heel Twitter

Gepubliceerd op 13 maart 2016 om 13:34

Sam Collins, assistent-trainer bij het Engelse Hartlepool United die uitkomt in de Engelse League Two, heeft een flinke uitschuiver gemaakt.

CdGZo_lW0AACnGR-2.jpg

De Engelse T2 had een tijdje een relatie met een andere vrouw, maar was nog zo eerlijk om dat toe te geven aan zijn vrouw Claire. Toch zal hij het zich nu beklagen. Vrouwlief kon er duidelijk niet mee lachen en nam op heel pijnlijke wijze revanche.

Toen de ex-Hull City-speler zijn ontrouw toegaf aan zijn vrouw, vond mevrouw Collins dat ze actie moest ondernemen. Daarom hackte ze het Twitter-account van haar echtgenoot. De vrouw, die vier kinderen heeft met Sam Collins, onthulde heel wat geheimen van meneer Collins. Op zijn Twitter-account stuurde ze drie berichten naar Collins 1750 volgers.

De 43-jarige vrouw begon met: "Hallo, ik ben Sam Collins en ik heb een affaire. Ik ben een schuinsmarcheerder en zij is een hoer. Ik brak deze avond de hartjes van mijn kinderen."

Alsof dat nog niet genoeg was deed de vrouw ook een onthulling over Collins geslachtsorgaan: 'I also have a very small p**** which I wear on my head.' Als laatste zei Claire dat Sam zijn smartphone nooit meer zou terug zien.

http://www.hln.be/ source: Bron: Dailymail/Twitter photo: Reuters

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.