Gefrustreerde moeder stuurt zoon factuur voor alles wat hij vanzelfsprekend vindt

Gepubliceerd op 17 maart 2016 om 10:01

Ondankbare kinderen: elke ouder krijgt er wel eens mee te kampen. Maar voor Julie, een alleenstaande moeder van twee zonen uit de Canadese stad Toronto, was de maat vol. Na een ruzie met haar zoon Kevin stuurde ze hem een gepeperde factuur voor alles wat voor de jongeman een evidentie is.

media_xll_8494938-2.jpgHet bedrag op de factuur, die gericht was aan 'Ondankbare Zoon', liep op tot 39.254,17 Canadese dollar (26.711,52 euro). Julie rekende hem onder andere kosten door voor het gebruik van water en elektriciteit, maar ook ziekteverzekering, schoonmaakkosten en 1000 dollar omdat hij 'een eikel was die zijn moeders financiële en andere steun niet apprecieerde'.

De 23-jarige Kevin postte een foto van de factuur op Reddit, waar het bericht al snel veel reacties kreeg en werd al snel opgepikt door andere media. Kevin en Julie zijn overigens niet hun echte namen: die werden op naam van de betrokkenen gewijzigd.

"Ik weet niet zeker of ik er trots op ben dat ik hem geld heb aangerekend omdat hij een eikel was," zei Julie enkele dagen na het conflict. "Wel, ik was een eikel," vergoelijkt Kevin haar.

http://www.hln.be/ door: Buzzfeed, Credit.com Foto: thinkstock

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.