Opa verdrietig: kleinkinderen komen niet naar diner

Gepubliceerd op 18 maart 2016 om 13:53

Ga jij regelmatig bij je opa en oma op bezoek? Na het lezen van dit artikel doe je dat wellicht wat vaker. Op Twitter is een hartverscheurende foto verschenen van een verdrietige opa uit het plaatsje Washington in de Amerikaanse staat Oklahoma.

Hij nodigde zijn zes kleinkinderen uit voor een etentje, maar er kwam slechts één kleinkind opdagen.

De foto werd donderdagavond geplaatst door Kelsey Harmon, het kleinkind dat wel bij haar opa aanschoof. Te zien is hoe de man verdrietig een hamburger met friet zit te eten. Kelsey schrijft bij de foto: „Etentje met opa vanavond. Hij maakte twaalf burgers voor zijn zes kleinkinderen, maar ik ben de enige die op kwam dagen.”

Op Twitter kwam een storm van reacties op de foto, iedereen wil de ‘vergeten’ opa een hart onder de riem steken. Sommige mensen willen zelfs graag bij de man gaan eten. Anderen willen de kleinkinderen graag een lesje leren. 

Kelsey kreeg zoveel reacties op de foto, dat ze besloot een bericht te schrijven aan alle mensen die hebben gereageerd. Ze laat weten dat het goed met haar opa gaat. „Opa snapt niks van sociale media, maar hij is erg dankbaar voor alle lieve berichten.” Ze schrijft ook blij te zijn dat de foto mensen ertoe heeft gebracht vaker bij hun grootouders op bezoek te gaan.

http://www.metronieuws.nl/ door Zoë Boven Foto: Colourbox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.