Gepeste 'dikke' Nick blaast jury Holland's Got Talent omver

Gepubliceerd op 15 april 2016 om 23:54

Nick Nicolai (18) uit Haastrecht heeft vrijdagavond grote indruk gemaakt met een onverwachts steengoed optreden in de tweede aflevering van Holland's Got Talent. ,,Ik ben vroeger vaak gepest en in zingen kan ik eigenlijk alles kwijt'', luidde zijn introductie.

media_l_3739514-2.jpgNick Nicolai (18) uit Haastrecht heeft vrijdagavond grote indruk gemaakt met een onverwachts steengoed optreden in de tweede aflevering van Holland's Got Talent. ,,Ik ben vroeger vaak gepest en in zingen kan ik eigenlijk alles kwijt'', luidde zijn introductie.

Naar school gaan was voor Nick niet leuk. ,,Ik werd gepest omdat ik anders was dan anderen. Dachten ze. Ik werd dik genoemd en dat heeft veel impact op mij gehad'', aldus Nick.

Ondanks dat hij met zijn overgewicht niet het uiterlijk van een idool heeft, verpletterde de tiener de jury, bestaande uit Angela Groothuizen, Chantal Janzen, Dan Karaty en Gordon, met zijn versie van Etta James' 'At Last'. ,,Misschien is het wel heel goed'', blikte Angela vooruit.

,, Nee, nee, nee'', riep Gordon tijdens de eerste perfecte noot van Nick uit. Dan Karaty sloeg van verbazing zijn hand voor zijn mond en Chantal zorgde voor een staande ovatie.

Het leverde het zangtalent een gouden ticket naar de finale op. Angela: ,,Wat een grote neus maak jij naar al die pesters nu. Jij hebt iets te brengen van: Hallo jongens, ik ben er!'' Ook op Twitter regent het vrijdagavond complimenten.

http://www.ad.nl/ad/nl/  Door: Hans van Soest Foto: RTL/Youtbe

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.