Moeder sloot verstandelijk beperkte dochter jaren op

Gepubliceerd op 19 april 2016 om 20:27

Een vrouw zag deze week voor het eerst weer zonlicht. De 26-jarige werd vermoedelijk door haar moeder jarenlang opgesloten in een kamertje in een appartement in Rosenheim (Duitsland)

PER TOEVAL
De politie ontdekte de verstandelijk beperkte dochter per toeval toen ze een uitzettingsbevel kwamen uitvoeren. Toen de agenten het appartement wilden betreden, gooide de 54-jarige moeder zichzelf van de tweede verdieping. Dat meldt de lokale Duitse nieuwszender Rosenheim24.

De poging tot zelfmoord mislukte en de vrouw werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoelang de moeder haar dochter heeft opgesloten. Maar aan de hand van de uiterst slechte conditie waarin de politie haar aantrof, moet het een lange periode zijn geweest. Hoogstwaarschijnlijk jarenlang.

De jonge vrouw is voor onderzoek opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Buren getuigen dat ze inderdaad wisten dat een jong meisje en jongen in het appartement woonden met hun moeder. Maar in totaal hebben ze de dochter maar een keer gezien, als jong meisje.

http://www.metronieuws.nl/  door: Sabine de Lucht Foto: YouTube

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.