Dochter wordt verkracht terwijl ma haar vasthoudt

Gepubliceerd op 23 april 2016 om 08:50

De nacht voor de vijftiende verjaardag van een meisje uit Queensland (Australië) werd door een misdrijf - helaas - onvergetelijk.

media_xll_8597862-4.jpg

Samen met haar moeder lag de tiener op bed. Op een gegeven moment fluisterde de ouder in het oor van haar dochter dat haar partner graag seks met haar wilt hebben.

VASTHOUDEN

En hoe gruwelijk ook: zo gezegd, zo gedaan. De moeder drukte haar toen nog veertienjarige dochter tegen het matras en trok het ondergoed van het meisje uit. Vervolgens kon haar partner met haar kind doen wat hij wilde, terwijl de 36-jarige vrouw zelf haar dochter vasthield.

Na de verkrachting bedreigde het koppel de tiener met de dood als ze iets zou zeggen over het incident. De rechter Michael Shanahan vond de actie van de moeder onaanvaardbaar. „Deze actie verscheurt de vertrouwelijke band tussen moeder en kind.” Dat schrijft News Mail Australia

Omdat het vasthouden volgens Shanahan niet veel verschilde van de werkelijke fysieke verkrachting, werden de man en de moeder allebei veroordeeld tot zeven jaar celstraf.

http://www.metronieuws.nl/xl door Metro Foto: ANP

 

Reactie plaatsen

Reacties

joreiki
8 jaar geleden

Als stiefvader en als moeder hoor je te zijn voor je kinderen en dan flikken ze dit? Veel te korte straf die zeven jaar het kind heeft levenslang.

Polly
8 jaar geleden

Alleen een lager soort mens kan dit doen.

ERWIN VORGERS
8 jaar geleden

Wat dacht je van het executie peloton?