Kindje overwint kanker, speecht op huwelijk vader

Gepubliceerd op 15 mei 2016 om 14:39

Meestal is het de bruid die de show steelt op een bruiloft, maar tijdens het huwelijk van haar vader wist de 6-jarige Leah Still ook een momentje in de schijnwerpers te pakken met een súperschattige speech.

Kindje overwint kanker, speecht op huwelijk vader

Vader Devon Still, een American football-speler, en zijn kersverse vrouw Asha Joyce waren al een tijdje verloofd, maar stelden de bruiloft uit omdat Leah vocht tegen kanker. Zo’n twee jaar geleden kreeg ze de diagnose neroblastoom kinderkanker.

Toen Leah vorig jaar schoon werd verklaard, besloten Devon en Asha hun planning voor het huwelijk weer op te pakken. De bruiloft staat voor het gezin symbool voor een nieuw begin.  „Dit huwelijk is het eind van een moeilijke periode en het begin van onze toekomst’’, aldus vader Devon tegen People Magazine.

SPEECH

Jong als ze is, leek Leah maar al te goed te beseffen hoe bijzonder dit moment was. Om het te vieren, pakte ze de microfoon om haar vader en stiefmoeder toe te spreken. „Ik wil iedereen bedanken voor hun steun aan mij en ik houd van mijn nieuwe familie’’, sprak ze, waarna ze naar haar vader en stiefmoeder toeloopt om hen te knuffelen. „En nu feesten!’’,  

Door Redactie Metro/ Donna van der Kolk Foto:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.