Gezocht: eigenaren gestolen kettingzagen en bladblazers

Gepubliceerd op 6 juni 2016 om 22:33

Volgeladen gereedschapskisten, pneumatische hamers en kettingzagen: de onlangs opgepakte inbrekers die het hadden voorzien op klusbedrijven en hoveniers in de regio Den Haag, Rotterdam en Oostvoorne maakten voor tienduizenden euro's buit. De politie zoekt nu de rechtmatige eigenaren.

Naamloos-1408.png

Een groot aantal bedrijfsbusjes maar ook bedrijfspanden werden tussen oktober en mei geplunderd door de inbrekers. Met de aanhouding van een 23-jarige man uit Leiden en later een 24-jarige man uit Delfgauw en een 21-jarige Delftse denkt de politie de daders te pakken te hebben.

Duur
Op verschillende locaties vond de politie gereedschap terug, de vraag is alleen: van wie is het. Onder meer kettingzagen, bladblazers, pneumatische hamers, montagemateriaal, zwaar benzinegereedschap en ander duur gereedschap staan te wachten bij de Haagse politie.

De politie roept slachtoffers van inbraken waarbij dit soort gereedschap is gestolen 0900-8844 te bellen en te vragen naar de districtsrecherche Den Haag Zuid. Met een gedetailleerde omschrijving van het gestolen gereedschap kunnen rechercheurs nagaan of deze is teruggevonden.

Door Redactie AD Foto: politie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.