'Ontvoerde' Soufyan Essabaouni weer terecht

Gepubliceerd op 14 juli 2016 om 14:27

De vermiste Soufyan Essabaouni uit Amsterdam is weer terecht. Dat meldt de familie van de 21-jarige jongen donderdagochtend aan AT5.

Naamloos1-195.png

We zijn ontzettend blij en opgelucht dat hij weer terecht is”, aldus Soufyan's neef, die rond 07:00 in de ochtend werd ingelicht over de terugkomst van de jongen. De politie heeft Soufyan's vrijlating bevestigd en komt later met meer mededelingen over de zaak.

Het is nog altijd een raadsel wat er precies met de man is gebeurd. Hij werd een week geleden voor het laatst gezien in Zwanenburg, waar hij op een parkeerplaats werd klemgereden door een andere auto. Op het moment dat Soufyan wilde vluchten werd hij onder vuur genomen, maar het is niet duidelijk wat er daarna gebeurde.

Al snel werd gesproken van een ontvoering, alhoewel er sprake zou zijn van persoonsverwisseling. Soufyan is namelijk nog nooit eerder in aanraking gekomen met de politie, maar zijn oom wel.

Die zou weer contacten hebben met Wendel Meijer, die zaterdag in Zaandam ontvoerd werd. De twee ontvoeringen werden al met elkaar in verband gebracht. Woensdag liet de moeder van Soufyan nog aan AT5 weten radeloos te zijn. „We leven allemaal in een hel. De hele familie, wij hier thuis, erger kan het echt niet.”

Door Redactie Metro: Foto: Politie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.