Bejaarde dame wint 150.000 euro na afbranden huis

Gepubliceerd op 10 oktober 2016 om 11:26

Bij velen komt er soms toch een lichte jaloezie op als iemand anders de loterij wint. Maar dat gevoel kan iedereen wel wegwuiven na de aflevering van Miljoenenjacht zondag.

Naamloos-3646.png

Daar maakte presentator Nicolette van Dam een vrouw enorm blij met 150.000 euro. Haar keuken was namelijk net afgebrand.

De keuken van mevrouw Van As-Van Dijk uit Aalten zit onder het roet, daarom logeert ze op het moment dat de prijs valt bij haar zus. Van Dam heeft geen idee dat de oude dame het geld goed kan gebruiken, terwijl de vrouw niet weet wat haar te wachten staat als Nicolette aanbelt.

Van As-Van Dijk weet dan ook niet zo goed of ze Nicolette en de cameraploeg wel binnen moet laten in het huis van haar zus. Gelukkig dringt Nicolette flink aan en ploft het gezelschap de de bank en vertelt de dame: „Mevrouw, u snapt niet hoe gelegen u komt. Mijn huis is zojuist afgebrand.”

GEEN ZORGEN
Van Dam is verbaasd. „Dit is natuurlijk buitengewoon”, vervolgt de winnares. „Mijn keuken is afgebrand en mijn hele huis zit onder het roet, dus ik weet helemaal niet waar ik aan toe ben en dan komt u.” Dan schrijft Nicolette het bedrag van 150.000 euro op en springen de tranen in de ogen van de dame op leeftijd. „Nee, dit is ongelooflijk. Dit is een droom. Oh, nu heb ik geen zorgen meer.”

Door de Redactie Metronieuws Foto: Colourbox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.