Horrorclown bedreigt man in Zaandam met hamer

Gepubliceerd op 15 oktober 2016 om 12:23

Een 21-jarige man uit Zaandam is woensdagavond belaagd door een zogenoemde ‘horrorclown’. De clown zou hem hebben aangevallen met een hamer.

Naamloos-3705-162.png

Moj Deray liet zijn hondje uit in de buurt van zijn huis toen hij ineens het gevoel had dat er iemand achter hem liep. „Toen draaide ik me om en zag ik iets op me af komen”, vertelt hij aan NH. „Ik keek hem aan en ik zag een man met een masker op en een hamer. Ik schrok me natuurlijk te pletter.”

VUISTEN

Van schrik liet de jongen zich op de grond vallen, waarna de clown op hem af kwam lopen. De man had een eng clownsmasker op en een hamer in zijn hand, waarmee hij dreigend zwaaide. „Ik maakte vuisten, liep op hem af en riep 'kom dan, kom dan'. En toen draaide hij zich om en begon weg te rennen.”

De geschrokken Moj belde de politie, maar de clown was nergens meer te bekennen. Hij is erg geschrokken en wil niet meer dat zijn moeder ‘s avonds de hond uit gaat laten.

RAKE KLAPPEN

Een 14-jarige Delft reageerde op woensdag heel alert toen hem hetzelfde gebeurde, meldt Hart van Nederland. Toen hij tijdens het uitlaten van zijn hond werd belaagd door een horrorclown zette hij zijn ervaring met vechtsporten in om de aanvaller een lesje te leren. Na een paar rake klappen verdween de horrorclown, hij is niet meer gesignaleerd.

De horrowclowns zorgen voor veel onrust door heel Nederland. Een jongen met een bebloed masker rende in he Brabantse Rosmalen schreeuwend achter twee meisjesaan. Deze 14-jarige jongen is later gepakt en naar bureau HALT gestuurd. In het Groningse Sappemeer nemen verschillende scholen al maatregelen nadat een horrorclown op social media had gedreigd langs scholen te gaan.

Door de Redactie  Metronieuws Foto:  ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.