Hollandse hooligans gestopt door 3 agenten in burger

Gepubliceerd op 17 oktober 2016 om 15:41

Nederlandse hooligans hebben bij een voetbalwedstrijd tussen het Belgische Dender en Beerschot Wilrijk de boel flink weten te verstoren.

Naamloos-3705-279low-11.png

De hooligans probeerden om Belgische fans uit te dagen om te vechten, maar werden uiteindelijk gestopt door slechts drie agenten in burger, die zich absoluut niet lieten tegenhouden door de grotere groep vechtersbaasjes.

Het agententrio nam het volgens de Facebookpagina van Beerschot Wilrijk op tegen een groep van vijftien jongens, maar wist het gevecht uiteindelijk te ‘winnen’. Hoewel er agenten op afstand naar het gevecht staan te kijken, moesten de drie agenten in burger het zelf oplossen, wat hen veel respect oplevert.

Het filmpje van het gevecht is inmiddels al meer dan 175 duizend keer bekeken en wordt overladen met honderden reacties en complimenten voor de agenten in burger, die een aantal rake klappen uitdelen en het groepje uiteindelijk weten te stoppen.  

Volgen RTL Nieuws moest de wedstrijd tussen Dender en Beerschot Wilrijk eventjes worden stopgezet toen de Nederlandse hooligans wilden vechten. Waarom de Nederlandse hooligans bij deze Belgische wedstrijd waren, is niet bekend.

Door de Redactie  Metronieuws Foto: ERASMUS MC SOPHI

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.