Gasten Huis ter Duin jarenlang bestolen

NOORDWIJK - De butler heeft het dit keer echt gedaan. Gasten van het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk zijn afgelopen jaren voor vele honderdduizenden euro’s bestolen door de persoonlijk assistent van de hoteleigenaar. Dit melden bronnen dichtbij het onderzoek aan De Telegraaf.

Lees meer »

’Saban bewijst Turks ongelijk’

DEN HAAG - Turkije voldoet bij lange na niet aan de 72 Europese voorwaarden voor visumvrij reizen naar de EU. Het feit dat vrouwenbeul Saban Baran nog altijd vrij rondloopt in Turkije, is daar een bewijs van.

Lees meer »

Ebru Umar mag Turkije verlaten

AMSTERDAM - Columniste Ebru Umar mag Turkije verlaten. De Nederlands/Turkse schrijfster werd sinds ruim twee weken in Turkije vastgehouden, omdat ze zich kritisch had uitgelaten over de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.

Lees meer »

Facebook haalt profiel PvdA’er weg

De PvdA wil dat Facebook het profiel herstelt van haar Tweede Kamerlid Keklik Yücel. Het is volgens de partij ,,ineens verdwenen''. Yücel plaatste dinsdagochtend een artikel over de vrijheid van meningsuiting die volgens haar niet onder druk mag komen te staan.

Lees meer »

Deurwaarder veilt familiekat

DEN HAAG - Een deurwaarderskantoor in Zoetermeer gaat woensdagmiddag een raskat van een familie uit de plaats veilen. Het dier kan ’zomaar honderden euro’s opleveren’, aldus de deurwaarder.

Lees meer »