Botlekbrug 'viert' jubileum: 50e storing

Nog geen dag na de laatste storing was het alweer zover: de Nieuwe Botlekbrug in Rotterdam was vanochtend enige tijd gestremd voor al het auto- en scheepvaartverkeer. Er was een probleem met de slagbomen, meldt RTV Rijnmond.

Lees meer »

Kamer voelt Rutte aan de tand over Teevendeal

Premier Rutte moet vandaag in de Tweede Kamer uitleg geven over alle onduidelijkheden rond de Teevendeal. Ook de VVD'ers Van der Steur en Dijkhoff, respectievelijk minister en staatssecretaris van Justitie, hebben wat de oppositie betreft veel uit te leggen.

Lees meer »

Oosting: Rutte moet met bewijs Teevendeal komen

Premier Rutte moet met bewijs komen als hij denkt dat de tegenprestatie van Cees H. in de Teevendeal misschien wel groter was dan tot nu toe wordt aangenomen. Dat zei voorzitter Oosting van de commissie die de deal heeft onderzocht, tijdens een hoorzitting in de Kamer.

Lees meer »

'Balkenende waarschuwde Blair voor burgeroorlog Irak'

De Britse ex-premier Tony Blair is in 2003 gewaarschuwd door zijn ambtsgenoot Jan Peter Balkenende dat een aanval op Irak zou kunnen leiden tot een burgeroorlog in dat land. Dat blijkt uit een memo die zondagavond door het tv-programma Brandpunt Reporter wordt gepubliceerd.

Lees meer »