Man probeert 3-jarig meisje te ontvoeren in Eindhoven

Gepubliceerd op 7 september 2016 om 13:26

Een man van 51 heeft maandagmiddag geprobeerd een 3-jarig meisje mee te nemen uit een park in Eindhoven. Een zus van haar oma wist het meisje te bevrijden.

Naamloos-2857.png

Een vrouw was samen met haar twee zussen en twee kleinkinderen in een park aan de Jacob van Maerlantlaan. Daar werden de kinderen aangesproken door een man. Omdat de oma de zaak niet vertrouwde, liep het gezelschap verder. De man bleef hen achtervolgen, meldt Omroep Brabant.

In de school

Toen de kinderen bij speeltoestellen aan het spelen waren, kwam de man op hen afgerend. Hij greep het 3-jarige meisje vast en wilde met haar wegrennen. Een van de vrouwen uit het gezelschap wist het meisje te bevrijden. De man achtervolgde hen tot bij een school in de buurt.

Daar konden de vrouwen en de kinderen naar binnen vluchten. Leerkrachten hebben de deur op slot gedaan om de achtervolger buiten te houden. Later heeft de politie de man aangehouden. Hij is afkomstig uit Polen en heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De politie zoekt nog getuigen van het incident.

Door: Redactie NOS: Foto:  GOOGLE STREETVIEW

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.