Met z'n allen voor een nieuwe Onthaasting

Gepubliceerd op 19 oktober 2016 om 16:08

Lunchroom De Onthaasting vierde deze zomer haar 12,5-jarige bestaan en wil daar graag minstens dezelfde termijn aan vastplakken. Dan moet wel het verouderde interieur onder handen genomen worden. Daarvoor is geld nodig.

Naamloos-3705-289-61.png

Lionsclub Amersfoort biedt hulp met een benefietveiling op 27 oktober in De Observant. 'Eenmaal, andermaal... verkocht!' Koen Samson, lid van de Lionsclub Amersfoort én veilingmeester van beroep, hoopt het volgende week donderdag tientallen keren enthousiast door De Observant te kunnen roepen, begeleid door een tik met de hamer.

Aan het aanbod van objecten en diensten zal het volgens hem niet liggen. Een vip-arrangement bij FC Utrecht, een rondrit met een Willy Jeep uit 1943, een verblijf in een luxe vakantievilla in Toscane, een golfclinic van een bekende professional, een middag varen in een luxe Riva: het komt dankzij ruimhartige sponsoren allemaal voorbij tijdens de benefietveiling voor De Onthaasting. Samson wrijft zichzelf al in de handen: ,,Een goede locatie, een mooi doel en een geweldige catalogus. Alle ingrediënten voor een succesvolle veiling zijn aanwezig.''

Door de Redactie AD: Foto: Koen Samson/Bonhams

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.