Seizoen Kramer voorbij, Feyenoord accepteert straf

Gepubliceerd op 30 april 2016 om 13:34

Feyenoord gaat niet in beroep tegen de straf van Michiel Kramer en mist de spits dus tijdens de laatste twee competitiewedstrijden.

th.jpgKramer moest zich afgelopen week bij de tuchtcommissie in Zeist melden, nadat hij was aangeklaard omdat hij FC Groningen-verdediger Etiënne Reijnen bij de keel had gegrepen. Een poging van huisjurist Joris van Benthem om de spits vrij te pleiten, haalde niks uit.

Door de schorsing van twee wedstrijden, en één duel voorwaardelijk, is Kramer zondag niet van de partij als Feyenoord op bezoek gaat bij Willem II. Ook de wedstrijd op de laatste speelronde, thuis tegen NEC, zit de aanvaller geschorst op de tribune.

Aanvoerder Dirk Kuyt is zondag ook aanwezig bij de Rotterdammers. "Hij heeft teveel last van zijn kuit", vertelde Giovanni van Bronckhorst vrijdag op een persconferentie. Anass Achahbar zal waarschijnlijk één van de twee plaatsen in de aanval invullen.

Feyenoord won afgelopen zondag ten koste van FC Utrecht de KNVB Beker (2-1) en is dus al verzekerd van een plek in de groepsfase van de Europa League volgend seizoen. "Zondag moeten we er gewoon weer staan. We willen de derde plaats behouden, daar hebben we nog één overwinning voor nodig."

Door Martijn Slot Redactie Goal 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.