Matchwinner Kastaneer: Het gaat lekker tot nu toe

Gepubliceerd op 14 augustus 2016 om 09:37

Met twee goals schoot Gervane Kastaneer ADO Den Haag naar de tweede overwinning van dit seizoen, de Hagenezen zijn zelfs virtueel koploper. De linksbuiten kent een goede start dit jaar. ,,Het gaat lekker tot nu toe."

Naamloos2-266.png

De zege was niet heel erg verdiend, maar ADO was net iets scherper. Vooral in de counter. ,,We zijn hier naar toe gekomen om te winnen en dat is gelukt", zei Kastaneer voor de camera's van Fox Sports. ,,Ik kan voorin op alle posities spelen, maar mijn eerste goal was echt een spitsengoal. Ik liep naar de eerste paal en werkte hem binnen. Bij de tweede goal werden mijn kwaliteiten optimaal benut. Ik moet het hebben van snelheid en kracht."

De aanvaller werd vorig jaar verhuurd aan FC Eindhoven en dat heeft hem geholpen. ,,Ik ben op eigen verzoek verhuurd aan Eindhoven en dat heeft me heel erg goed gedaan. Ik heb veel te danken aan meneer Van der Gaag (Mitchel van der Gaag was vorig jaar trainer in Eindhoven, red.). Becker is welkom bij ons. Zijn komst zou ons alleen maar goed doen."

Niet goed

De blijdschap bij ADO. De grote teleurstelling bij Vitesse. Zeker na de galavoorstelling tegen Willem II. ,,We speelden gewoon niet goed", zei Ricky van Wolfswinkel, die overigens wel weer scoorde voor de Arnhemmers. ,,Zij zijn in de counter gevaarlijk, dat wisten we. Maar wij doen het gewoon niet goed aan de bal. We kregen geen rust in het spel. Goals brengen rust, maar de kansen konden we niet uitspelen."

Over zijn eerste weken bij Vitesse was hij duidelijk. ,,Ik ben op mijn plek hier. Ik voel me steeds lekkerder en het gaat steeds beter. Maar het moet natuurlijk beter. Bij mij en bij iedereen."

Door Redactie AD Foto: ANP

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.