Van den Brom: "We willen van begin tot eind vlammen"

Gepubliceerd op 5 november 2016 om 11:41

John van den Brom hoopt zondag dat zijn ploeg AZ een resultaat neer kan zetten tegen Ajax. De Amsterdammers komen op bezoek in het AFAS Stadion.

Naamloos2-935.png

Donderdagavond kwam AZ in de Europa LEague in actie tegen Maccabi Tel Aviv (0-0). "We hebben heel veel energie in de wedstrijd gegooid", blikte Van den Brom terug op de officiële clubwebsite van AZ.

"Dat kost kracht, maar als je fit bent kun je dat. Dat hebben ze laten zien. En direct na de wedstrijd hebben we al het herstelprogramma ingezet. En de jongens die niet gespeeld hebben zijn buiten nog gaan trainen. Ook omdat we vandaag vanwege het reizen eigenlijk niet aan trainen toekomen."

AZ - Ajax is een wedstrijd tussen de nummer vijf en twee van de ranglijst. "AZ - Ajax is een beladen wedstrijd, mede door de korte afstand tussen beide clubs. We willen van begin tot eind vlammen", vervolgt Van den Brom.

"Ik heb voor het seizoen ook al gezegd: we willen in de grote wedstrijden niet alleen aardig voor de dag komen maar ook een resultaat neerzetten. Daar hebben we zondag weer een kans voor."

Door de Redactie Goal.com Foto: Goal.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.