'Kwart zorgbestuurders boven balkenendenorm'

Zeker een kwart van de zorgbestuurders verdient nog altijd boven de balkenendenorm. Dat is weliswaar minder dan vorig jaar, toen het nog een derde betrof, maar voor vakbond FNV nog altijd te veel gezien de bezuinigingen in de zorg.

Lees meer »

Leefbaar: Aboutaleb moet kleur bekennen

In navolging van minister Jeroen Dijsselbloem wil Rotterdams grootste coalitiepartij Leefbaar dat burgemeester Ahmed Aboutaleb zo snel mogelijk duidelijkheid verschaft: kandidaat-lijsttrekker worden bij de PvdA of burgemeester blijven van Rotterdam?

Lees meer »

Bokslegende Muhammad Ali (74) overleden

Muhammad Ali is op 74-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse bokslegende, geboren als Cassius Clay, was een van de bekendste sportmensen van de 20ste eeuw. Ali leed al vele jaren aan de ziekte van Parkinson. De laatste dagen ging zijn gezondheid achteruit.

Lees meer »

Zangsensatie Nick Nicolai (18) wint Holland's Got Talent

Zanger Nick Nicolai (18) uit de Zuid-Hollandse plaats Haastrecht heeft vanavond de RTL4-show Holland's Got Talent gewonnen. De jonge vocalist raakte met zijn lenige stembanden niet alleen de jury recht in het hart, maar kreeg ook de meeste handen van de tv-kijkers op elkaar. Nummer twee werd volkszanger Mart Hoogkamer en drie de blinde zanger Bob Bullee.

Lees meer »