Oppositie eist duidelijkheid van Rutte over GeenPeil

Oppositiepartijen D66 en het CDA eisen van premier Rutte duidelijkheid over wat het kabinet gaat doen met de uitslag van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne gaat doen. Eerder deze week zei de premier dat hij eerst de uitslag van die volksraadpleging wil afwachten.

Lees meer »

Van der Laan: Voorlopig geen supportershome Ajax

Van der Laan: Voorlopig geen supportershome Ajax Het kan nog wel even duren voordat de fans van Ajax weer gebruik kunnen maken van een eigen supportershome. Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam liet de gemeenteraad vandaag weten dat "het best nog eens een lange tijd kan duren".

Lees meer »

Ov-personeel dagelijks bedreigd: ik ruk je kop eraf

Cindy van der Neut (28) is nog geen drie jaar buschauffeur bij Connexxion. Afgelopen april reed ze in Velzen met een lege bus terug naar de standplaats toen er plotseling een schreeuwende man van achter in de bus op haar af kwam stuiven. „Ik schrok me rot. Ik dacht dat ik alleen was.”

Lees meer »

Moeder zoekt vakantieliefde zoontje (5)

De 5-jarige Eliah is tot over zijn oren verliefd op Amélia, zijn vakantieliefde van twee jaar geleden. „Ik heb niet één, maar duizend vlinders in mijn buik’’, zegt hij tegen zijn moeder. Moeder Doreen Engelen is daarom via Facebook op zoek naar het meisje, dat vermoedelijk uit Breda komt.

Lees meer »