’Aanslag tijdens EK-duel België’

BRUSSEL - Brussel is mogelijk ontsnapt aan een nieuwe aanslag. De Belgische politie pakte in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 terreurverdachten op en zegt over ’concrete aanwijzingen’ te beschikken dat een nieuwe terreurdaad aanstaande was.

Lees meer »

De Stopera wordt een grote markthal

De trouwzalen, de Boekmanzaal en de filmzaal gaan plat. De lange gevel van het stadhuis wordt opengebroken zodat Waterloopleinmarkt en stadhuis één geheel vormen, met kramen binnen en buiten.

Lees meer »

Aanhoudingen Almere blijken flop

AMSTERDAM - De burgemeester van Almere Franc Weerwind vertelde maandag na het incident met bekogelde bussen, dat de politie al twee relschoppers had opgepakt. Navraag leert echter dat de arrestaties niets voorstellen.

Lees meer »

Hete drank, linke soep

MAASTRICHT - Het is vrijwel zeker níet de koffie die kankerverwekkend is, maar de hoge temperatuur waarmee deze drank wereldwijd wordt genuttigd.

Lees meer »

V/d Steur in fel debat belaagd

DEN HAAG - De oppositie van links tot rechts hamert woensdag in de Tweede Kamer op extra geld voor veiligheid. In een fel debat moet de VVD van minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) het ontgelden.

Lees meer »