Sinterklaasjournaal jaagt kinderen angst aan

Veel kinderen zijn gisteravond na het zien van het Sinterklaasjournaal wat onrustig naar bed gegaan. In het programma werd gesproken over geesten en over de 'witte wieven' bij Meppel, de aankomstplaats van de landelijke intocht van Sint-Nicolaas dit jaar.

Lees meer »

Asscher: Willem Aantjes is onrecht aangedaan

Vice-premier Asscher vindt dat Willem Aantjes onrecht is aangedaan. Bij de herdenking in de Tweede Kamer van de onlangs overleden CDA-prominent benadrukte Asscher dat een directeur van het NIOD de affaire-Aantjes het grootste bedrijfsongeluk in de geschiedenis van zijn instituut heeft genoemd.

Lees meer »

Eerste ziekenhuis maakt bonnetjes openbaar

De Raad van Bestuur van het Wilhelmina Ziekenhuis heeft de eigen bonnetjes naar RTL Nieuws opgestuurd. Het is daarmee het eerste ziekenhuis dat transparant is over de onkosten die worden gedeclareerd door de bestuurders.

Lees meer »

'Jammer dat Arie Slob vertrekt'

Politici in de Tweede Kamer vinden het jammer dat ChristenUnie-leider Arie Slob vertrekt uit de politiek. Ze bedanken hem voor de samenwerking. Slob maakte vanochtend bekend dat hij het na "veertien jaar topsport" tijd vindt voor iets anders.

Lees meer »