Jongeren 'klappen en juichen' voor creperende agent

Een politieman uit Drenthe heeft aan den lijve ondervonden hoe ongelooflijk onbeschoft uitgaanspubliek kan zijn. Terwijl de agent crepeerde van de pijn door botbreuken die hij opliep bij een aanrijding, werd hij uitgelachen en uitgejouwd door omstanders. Sybo Bouius uit Assen kan het niet bevatten.

Lees meer »

Rellen op Vredenburg,

De Utrechtse binnenstad ziet blauw van de politie agenten. Ze zijn aanwezig voor de demonstraties van de anti-islambeweging Pegida en de tegendemonstratie van internationale socialisten. De sfeer is grimmig. Verslaggever Nils de Kruijf is aanwezig.

Lees meer »

Sneijder looft de potentie in jeugdig Oranje

Wesley Sneijder eiste vanavond op het middenveld van Oranje een hoofdrol op in de met 2-1 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan. De Utrechter, die zaterdagavond aan de basis stond van vrijwel iedere aanval, is opgetogen over de kansen van het Nederlands elftal.

Lees meer »

Oranje doet wat het moet doen in Kazachstan

Het Nederlands elftal heeft zaterdag met een dikverdiende zege op Kazachstan (2-1) plaatsgenomen in de wachtkamer van groep A van de EK-kwalificatie. Oranje klom in ieder geval voor even naar de derde positie van de poule, die na de laatste groepsduels van dinsdag recht geeft op een felbegeerd ticket voor de play-offs.

Lees meer »

Nooit meer een knuffel van z'n meiden

Zijn drie dochters en ex-vrouw zaten aan boord van vlucht MH17. Nooit eerder sprak Peter van der Meer (47) over zijn tomeloze verdriet. Nu wel. ,,Ik heb besloten om te gaan leven. Maar er is wel heel veel kapot gemaakt.''

Lees meer »