Oranje moet laatste strohalm pakken

Het Nederlands elftal moet vandaag vanaf 18:00 uur de kansen op deelname aan het EK levend houden tijdens een uitwedstrijd tegen Kazachstan. "We moeten winnen'', verwoordde bondscoach Danny Blind de benarde uitgangspositie van Oranje.

Lees meer »

Platini en Blatter 90 dagen geschorst door FIFA

De ethische commissie van de FIFA heeft Sepp Blatter en Michel Platini voor 90 dagen geschorst, zo maakt de wereldvoetbalbond donderdag bekend. Ook de tweede hand van Blatter, Jerome Valcke, wordt geschorst. De Fransman was in september door het FIFA-bestuur al op non-actief gezet, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij de illegale handel in kaartjes voor WK-wedstrijden in Brazilië.

Lees meer »

'Ger heeft seksfeest Tilburg levend verlaten'

In Breda is donderdag de rechtszaak over de dood van Ger Duijf uit Vught, die op 14 mei 2013 werd gevonden in de bossen tussen Goirle en Hilvarenbeek. De twee mannen en vrouw die terecht staan, ontkennen het lijk van Duijf te hebben weggemaakt en zeggen dat Duijf in levenden lijve hun huis verliet.

Lees meer »

Amasja (17) uit Stellendam kwam nooit aan op school

De 17-jarige Amasja uit Stellendam wordt sinds woensdagochtend vermist. Het meisje zou met de bus naar haar school in Middelharnis reizen, maar is daar nooit aangekomen. Haar vader Davy Hoolwerf, predikant op Goeree-Overflakkee, heeft vervolgens op Facebook alarm geslagen.

Lees meer »

NS test bodycams voor meer veiligheid

De NS gaat nog deze maand een groep (externe) beveiligers en een groep Veiligheid & Service medewerkers (V&S) van NS uitrusten met een bodycamera. Dat schrijft de NS op haar website. De camera's moeten er voor zorgen dat de agressie tegen medewerkers afneemt.

Lees meer »

opnieuw forse daling inbraken en branden

Verzekeraars krijgen steeds minder meldingen van branden en inbraken. In 2014 zijn er 35.000 inbraken en 100.000 branden gemeld bij de verzekeringsmaatschappijen. Dat is een daling van ruim 14 procent ten opzichte van 2013. Verzekeraars zien sinds 2012 een afname van brand en inbraak.

Lees meer »