DE BOER STOPT BIJ AJAX

Bij Ajax staat komend seizoen een nieuwe trainer voor de groep. Frank de Boer (45) liet de directie van Ajax weten zijn tot medio 2017 lopende contract niet uit te dienen en licht de spelersgroep vandaag in over zijn besluit.

Lees meer »

Kater bij Swart: 'Ik hoop dat De Graafschap eruit vliegt'

Het mislopen van het kampioenschap doet veel pijn bij Sjaak Swart, Mister Ajax. Zijn favoriete ploeg had zondag uit bij De Graafschap aan een overwinning voldoende om de champagne te kunnen ontkurken, maar de ploeg van Frank de Boer kwam niet verder dan een gelijkspel. Omdat PSV wel wist te winnen van PEC Zwolle, ging de schaal niet naar Amsterdam, maar naar Eindhoven.

Lees meer »

Klaassen wil dat trainer De Boer aanblijft

Na afloop van de dramatisch verlopen kampioenswedstrijd bij De Graafschap stapten de drie echte leiders - Davy Klaassen, Nemanja Gudelj en Joël Veltman - naar voren om met de pest in hun lijf en een brok in hun keel de pers te woord te staan.

Lees meer »

Gewapende vrede bij Ajax

Frank de Boer zei vrijdag dat hij de beslissing over zijn toekomst al heeft genomen. Hoe die luidt, weet niemand officieel. Maar mocht de succescoach van Ajax besluiten te blijven, dan moet er in elk geval een bezem door de trainersstaf.

Lees meer »