Hoofdredacteur Christiaan Ruesink vertrekt bij het AD

Hoofdredacteur Christiaan Ruesink vertrekt bij het AD om per 1 mei hoofdredacteur te worden bij Voetbal International. Ruesink (46) was zes jaar hoofdredacteur van het AD, waar hij eerder verantwoordelijk was voor de komst van AD Sportwereld en in 1997 begon als sportverslaggever.

Lees meer »

Nieuwe spitsbus tegen volle trein blijft leeg

De nieuwe spitsbus die NS inzet om het horrortraject van de Zaanlijn te ontlasten, bleef maandagochtend akelig leeg. Geen forens voelde de aandrang drie keer zo lang over de afstand Castricum - Amsterdam Sloterdijk te doen dan de - overvolle - trein er over doet.

Lees meer »

Pinguïnkolonie Antarctica spoorloos verdwenen

Wetenschappers zijn het niet eens over het lot van een grote kolonie adéliepinguïns in Antarctica. Australische onderzoekers meldden eerder dat de kolonie nagenoeg is uitgestorven, doordat een immense ijsberg hun toegang tot de zee blokkeert.

Lees meer »

Criminele huurders worden harder aangepakt

Hennepkwekers, illegale onderhuur en fraude met uitkeringen en toeslagen. Het is maar een kleine greep uit de criminele activiteiten die een louche huurder uit kan halen als hij of zij eenmaal een woning heeft weten te bemachtigen.

Lees meer »