Ranomi Kromowidjojo in zak en as

De pijn was van haar gezicht te lezen. Met opgezwollen en betraande ogen stond Ranomi Kromowidjojo kort na haar race manmoedig de schrijvende pers te woord in het olympisch zwemstadion van Rio. Haar zesde plek op de 50 meter vrije slag was een enorme mokerslag voor de onttroonde olympisch kampioene ,,Dit is verschrikkelijk", waren haar eerste woorden.

Lees meer »

Dafne Schippers valt buiten prijzen op 100 meter in Rio

Dafne Schippers heeft zaterdagavond bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro geen medaille gewonnen op de 100 meter. De Nederlandse atlete zette in de finale een tijd neer van 10,90 seconden en eindigde daarmee als vijfde. Schippers had vorig jaar bij de wereldkampioenschappen nog zilver behaald.

Lees meer »

FC Groningen verliest opnieuw van Rotterdamse ploeg

Excelsior is na twee wedstrijden verrassend nog zonder puntverlies in de eredivisie. Na de winst op FC Twente klopten de Kralingers zaterdag ook FC Groningen: 2-0. Jurgen Mattheij maakte al in de openingsminuten de openingstreffer. In blessuretijd scoorde Kevin Vermeulen de 2-0.

Lees meer »

Uitschakeling dreun voor bokser Müllenberg

Voor bokser Peter Müllenberg zit het olympisch avontuur in Rio de Janeiro erop. De 28-jarige Almeloër verloor in de achtste finales van de klasse tot 81 kilogram van Tejmoer Mammadov uit Azerbeidzjan. De winnaar van brons op de Spelen in Londen was in de ogen van de jury de betere: 3-0.

Lees meer »

Balende teamsprinters zoeken vergeefs naar verklaring

Als vice-wereldkampioen zesde worden op de Spelen, dan doe je het niet goed. En dus zijn de druiven zuur voor de Nederlandse teamsprinters Theo Bos, Matthijs Büchli, Jeffrey Hoogland en Nils van 't Hoenderdaal. Er zijn veel vragen, maar die blijven voorlopig onbeantwoord.

Lees meer »
     

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.