Zeventig jaar, en de schrik van inbrekers

Zeventig jaar is hij, maar inbrekers lopen hem maar best niet tegen het lijf. Zaterdag jaagde Jean Vincke al voor de vijfde keer criminelen 'van zijn erf', iets waar hij tien jaar geleden voor het eerst de krant mee haalde. "Als tiener deed ik aan jiujitsu", klinkt de eenvoudige verklaring.

Lees meer »

Kippenvel: fotograaf legt laatste momenten van stervende baby vast

Getrouwd in januari, nu hun pasgeboren zoontje moeten afgeven: Nancy en Charlie McLean uit het Australische Sydney maakten in ruim twee maanden tijd een rollercoaster van emoties mee. James Day mocht als fotograaf eerst de intense vreugde registreren, daarna toverde hij het nakende afscheid om in een prachtig eerbetoon.

Lees meer »

Oud-wethouder Van Rey: Het OM wil dat ik hang

Volgens voormalig VVD'er Jos van Rey is het geen toeval dat zijn telefoon werd getapt bij de burgemeestersbenoeming in 2012. ,,Het OM wil dat ik hang", zei hij bij de rechtszaak tegen hem in Rotterdam. Van Rey zei dat andere ambtenaren ook losjes omgingen met de geheimhoudingsplicht.

Lees meer »

Enorme actie tegen drugscriminelen Brabant

Maandagochtend voeren de politie en het Openbaar Ministerie een grootschalige actie tegen de georganiseerde drugscriminaliteit in Limburg en Brabant. Hierbij werden tot nu toe ruim honderd panden doorzocht en vijftig aanhoudingen verricht.

Lees meer »