Rapper Boef moet Tilburgs appartement verlaten

De Tilburgse rapper en treitervlogger Boef moet per 1 januari zijn gehuurde appartement in Tilburg uit. Omwonenden hebben een petitie ingediend bij de verhuurder, omdat ze last ervaren van aanbellende en rondhangende fans van de rapper.

Lees meer »

Dijkhoff schrapt vertrekbonus Marokkanen

Staatssecretaris Dijkhoff (Asiel) wil zo snel mogelijk de vertrekbonus voor afgewezen asielzoekers uit Marokko en Algerije schrappen. Asielzoekers uit Noord-Afrika zorgen momenteel voor overlast in onder meer Groningen, de afgelopen weken zijn zeker zeven van hen opgepakt voor zakkenrollerij.

Lees meer »

Verklaart miljardair George Soros de oorlog aan Trump?

Je kunt de negatieve reacties op de winst van Donald Trump bijna niet meer los zien van de invloed van de steenrijke George Soros. Zijn naam duikt overal op. Als leider van het 'verzet'. Als 'organisator' van protesten. En als geldschieter van Barack Obama en Hillary Clinton. Maar wie is hij eigenlijk?

Lees meer »

Fernando Ricksen eist toegang tot gezamenlijk vermogen

Ex-voetbalinternational Fernando Ricksen (40) wil van zijn voormalige echtgenote Graciela L'Ami weten waar het gezamenlijke vermogen is gebleven dat na hun echtscheiding in 2009 nog moet worden verdeeld. Zijn advocaat Ivo Sigmond eiste vandaag voor de rechtbank in Alkmaar toegang tot het geld.

Lees meer »

Rutte in de verdediging om telefoontje met Trump

Premier Mark Rutte heeft zijn telefoontje met de aankomende Amerikaanse president Donald Trump vandaag moeten verdedigen. Onder meer D66-voorman Alexander Pechtold had hier kritiek op. Die vond een verklaring van Rutte op Facebook over de inhoud van het gesprek nietszeggend en slap.

Lees meer »