Man in zaak 'kistdode' Oirsbeek weer vrij

De man die was aangehouden in de zaak van de dode in een kist in een woning in Oirsbeek (Limburg) is weer vrij. Hij wordt op dit moment niet verdacht van moord of doodslag op zijn moeder, van wie het lijk vermoedelijk in de kist ligt.

Lees meer »

Breukelen mild over komst azc op bedrijventerrein

De vestiging van een asielzoekerscentrum op een bedrijventerrein in Breukelen lijkt geen weerstand te ontmoeten. Het zal nog wel geruime tijd duren voor vluchtelingen er hun intrek nemen. Eerst moet een vervallen bedrijfspand gesloopt worden en een nieuwe accommodatie gebouwd.

Lees meer »

VVD'ers Stichtse Vecht in januari voor de rechter

De VVD'ers Kathalijne de Kruif en Piet Ploeg moeten vrijdag 15 januari voor het eerst voor de rechter verschijnen voor het lekken rondom de burgemeestersbenoeming in Stichtse Vecht. Ze worden verdacht van het schenden van het ambtsgeheim en de geheimhoudingsplicht.

Lees meer »

Premier Rutte: Toch fouten gemaakt bij Teevendeal

Het kabinet krabbelt opzichtig terug over de Teevendeal. Waar premier Rutte die eerst nog verdedigde, vaart hij nu een andere koers. Het kabinet 'aanvaardt' alsnog dat de deal niet deugde. Rutte kiest daarmee een nieuwe verdedigingslijn voor het verhitte debat dat hem vandaag wacht.

Lees meer »