Foto van Mark Rutte bij MH17-overleg valt verkeerd

Een foto van premier Mark Rutte met politieke leiders uit Maleisië, Australië, Oekraïne en België is totaal verkeerd gevallen. De opmerkelijke foto werd gemaakt na het overleg over de berechting van degenen die verantwoordelijk zijn voor het neerhalen van vlucht MH17 vorig jaar boven Oekraïne. ,,De MH17-ramp op zo'n jolige manier uitbuiten is respectloos."

Lees meer »

'IS is niet bang om nucleaire wapens te gebruiken'

IS heeft een gruwelijk plan. De moslimextremisten willen de grootste religieuze zuiveringsoperatie ooit uit de geschiedenis uitvoeren. Als het moet dan willen ze gebruikmaken van nucleaire wapens om hun doel te bereiken. Dat beweert een Duitse journalist die tien dagen meeliep in het spoor van IS-strijders in Irak en Syrië.

Lees meer »

Werknemers DAF gaan drie dagen in staking

Bij truckbouwer DAF in Eindhoven begint maandag een driedaagse staking. Hoewel er al maanden stakingen plaatsvinden in de metaalsector, is het voor het eerst dit jaar dat metaalarbeiders zo lang achter elkaar het werk neerleggen.

Lees meer »

Drugsverdachte Van den B. haalt uit naar aanklagers

Drugsverdachte Dennis van den B. (44) uit Berkel en Rodenrijs heeft woensdag fel uitgehaald naar de aanklagers die hem vervolgd willen zien voor de invoer van 300 kilo cocaïne. ,,Jullie proberen me helemaal kapot te maken,'' brieste hij aan het eind van de pro-formazitting voor de rechtbank.

Lees meer »