Journalist: Trump-aanhangers hebben IQ-test nodig

Journaliste Virginia Trioli presenteerde vanochtend de verkiezinguitzending voor ABC News, maar beging een gigantische flater toen ze dacht dat ze uit de ether was. ,,Trump-aanhangers moeten gedwongen worden om een IQ-test te ondergaan'', liet ze zich ontvallen.

Lees meer »

Melissa eist minstens 12.000 euro van Dave Roelvink vanwege seksfilmpje

Het is alweer twee jaar geleden en bijna vergeten, maar toch staat Dave Roelvink vandaag in de rechtbank op Schiphol voor de rechter vanwege diefstal van juwelen en sieraden. Ook wordt hij verdacht van het heimelijk filmen van de seks die hij had met de dochter van de eigenaren van de sieraden. Verslaggever Victor Schildkamp twittert over de zaak.

Lees meer »

Een op zeven mantelzorgers voelt zich ‘zwaarbelast’

Een op de zeven mantelzorgers zegt dat de zorg voor familie of bekenden zwaar of overbelastend is. Deze groep geeft op gemiddeld 28 uur per week aan mantelzorg te doen, tegenover de 8 uur van de overige mantelzorgers. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees meer »

Trump: van ettertje tot president van Amerika

Als kind was Donald Trump een eigenwijs, stampvoetend ettertje dat altijd gelijk wilde hebben en graag op de vuist ging. Hij kreeg zo vaak strafstudie dat zijn klasgenoten die tuchtmaatregel 'DT' gingen noemen, de initialen van de strafstudiekampioen. Een jongen met een enorm temperament. Hoe kon zo'n man president worden?

Lees meer »