'Veiligheid Borssele niet in het geding'

De veiligheid bij de kerncentrale in Borssele is door het meningsverschil tussen het Rijk en de aandeelhouders van energiebedrijf Delta niet in het geding. Dat hebben ministers Jeroen Dijsselbloem van Financiën en Henk Kamp van Economische Zaken vandaag benadrukt.

Lees meer »

Timmermans slikt Gülenuitspraken in

Minder dan een etmaal na publicatie slikt vicevoorzitter Frans Timmermans van de Europese Commissie zijn geruchtmakende uitspraken over betrokkenheid van de Gülenbeweging bij de mislukte Turkijecoup half juli alweer in. Hij heeft het niet langer over 'de beweging' die betrokken zou zijn, maar over 'sommige leden van de beweging'.

Lees meer »

Verdachte valt agent aan, getuige schiet hem dood

Een bestuurder die maandagochtend een agent in het Amerikaanse Florida aanviel, heeft dat met zijn leven moeten bekopen. De man werd niet door een agent, maar door een toevallige voorbijganger om het leven gebracht, zo blijkt uit een rapport. Dat meldt Fox News.

Lees meer »

Help! Opa en oma zijn wéér dronken

Het overgrote deel van de artsen op de spoedeisende hulp maakt zich zorgen over het toenemende aantal dronken ouderen dat op de eerste hulp binnenkomt met een botbreuk of andere gerelateerde kwalen.

Lees meer »