"Nieuw bewijsmateriaal pleit veroordeelde vrij van moord in 1957"

Er is nieuw bewijsmateriaal opgedoken die de veroordeelde Jack McCullough alsnog zou vrijpleiten van een moord in 1957. Dat zei de openbare aanklager gisteren. McCullough werd aanvankelijk onschuldig bevonden, maar in 2012 toch tot levenslang veroordeeld voor de ontvoering van en de moord op een zevenjarig meisje in de staat Illinois. McCullough is 76.

Lees meer »

Politie zoekt drugs én vindt massa wapens

Bij een zoekactie naar drugs zijn de politie Zuiderkempen uit Westerlo en de politie van Erpe-Mere/Lede op een arsenaal aan verboden wapens gestoten in een huis langs de Keerstraat in Ottergem. De 40-jarige eigenaar L.P. is opgepakt.

Lees meer »

Helft alle legervoertuigen kapot

Ruim de helft van de voertuigen van de landmacht is niet inzetbaar. Als gevolg van jarenlange bezuinigingen zijn veel pantservoertuigen, bergingstanks en andere voertuigen zo verouderd, dat ze met grote regelmaat stilstaan.

Lees meer »

'Wie heeft ons mam gestolen?'

Waarschijnlijk had de dader het niet eens in de gaten. Dat hij niet alleen een boeddha-beeldje stal, maar ook de as van Diny van Meel. ,,Ons mam is ontvoerd", was de eerste reactie toen de Roosendaalse familie Van Meel donderdag het mini-drama op de rk-begraafplaats in Bergen op Zoom ontdekte.

Lees meer »