Verwarde passagier in KLM-toestel verwondt co-piloot

Aan boord van een KLM-vliegtuig heeft een verwarde passagier zondag een co-piloot licht verwond. De man is overmeesterd door een aantal passagiers en de bemanning. Dat heeft de KLM dinsdag bekendgemaakt. De veiligheid van alle inzittenden is volgens de luchtvaartmaatschappij niet in gevaar geweest.

Lees meer »

Jongeman beleeft ijskoud avontuur in Amsterdam

Het had een Indiana Jones-film kunnen zijn. Alleen niet met Harrison Ford in de hoofdrol, maar een feestende jongeman die zaterdag net ietsje te diep in het glaasje had gekeken. Hij viel in het water, ontsnapte uit een politiecel, liep halfnaakt door een ijskoud Amsterdam en belandde uiteindelijk in de cel van de politie.

Lees meer »

Eerste held van 2016 móést wel springen

Hij moest even slikken, want het water was ijskoud. Maar de 28-jarige Rotterdammer Natalino Nunes bedacht zich geen twee keer: hij sprong in de Parkhaven en redde een jongeman van de verdrinkingsdood. De politie bejubelt hem als 'eerste held van 2016'.

Lees meer »

Ontslagen medewerker van McDonalds krijgt veel steun

McDonalds-medewerker Ovidiu van den Berg uit Rotterdam wordt massaal gesteund. De jongen greep in toen een vrouw zwaar werd mishandeld in de zaak, maar op zijn heldendaad volgde ontslag. Er is een petitie in het leven geroepen, een boycot van het filiaal geopperd en het regent steunbetuigingen via sociale media.

Lees meer »

'Doodrijder' A2 vast voor doodslag

De man die vorige week op de A2 een dodelijk ongeval veroorzaakte, wordt aangeklaagd voor doodslag en poging tot doodslag op zes andere personen. De 46-jarige Amsterdammer ligt nog in het gevangenisziekenhuis van Scheveningen.

Lees meer »