Turkse baas Hells Angels Duitsland doodgeschoten

De baas van de Hells Angels in de Duitse stad Gießen is vandaag doodgeschoten. Het levenloze lichaam van de 45-jarige Aygün Mucuk werd vanochtend op het terrein van de motorclub gevonden. Mucuk was leider van de Turkse tak van de Hells Angels in Duitsland.

Lees meer »

Meisje mag discotheek niet in vanwege gewicht

Haar twintigste verjaardag? Die zou Bobbi Jo Goldsmith vorige vrijdag samen met negen vriendinnen vieren in Libertine, een hippe discotheek in Londen. Het pakte helaas anders uit: het groepje werd uit de rij geplukt en vriendelijk verzocht op te hoepelen, omdat ze ,,te dik waren''.

Lees meer »

Rusland waarschuwt VS om Syrisch leger niet aan te vallen

Rusland dreigt militair geweld te gebruiken tegen de Verenigde Staten (VS) als de Amerikanen stellingen van het Syrische regeringsleger waar ook Russische soldaten aanwezig zijn, bombarderen. Dat heeft de woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie donderdag verklaard aan het Russische staatspersagentschap Tass.

Lees meer »

'De wereld moet jaloers op ons zijn'

Naast het VVD-verkiezingsprogramma presenteert Mark Rutte ook een persoonlijk 'plan voor de toekomst'. ,,Zie het nou niet als het premiers-plan'', haast hij zich te zeggen. ,,Het gaat om de ménsen!''

Lees meer »

Oordeel zelf: dit is het plan van Mark Rutte

Dit is het plan van Mark Rutte. Over hoe het verder moet met Nederland. Wat vindt u ervan? Dat willen we graag weten. Stuur uw reactie van max. 300 woorden naar brieven@ad.nl. We publiceren een bloemlezing in de krant van morgen.

Lees meer »

'We gaan je afmaken en roosteren van top tot teen'

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft voor het bedreigen van Telegraaf-journalist Bart Mos een werkstraf geëist van 120 uur tegen de voortvluchtige online publicist Micha K. Mos kreeg jaren geleden onder meer te horen dat hij 'een kogel door zijn kop zou kunnen verwachten' en 'afgemaakt' zou worden.

Lees meer »