Piloot draait toestel om, helpt rouwende familie

Een piloot van luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines heeft een familie uit het Amerikaanse Arizona de mogelijkheid gegeven afscheid te nemen van een overleden dierbare. In de week voor kerst gaf Adam Cohen hen een heel bijzonder cadeau, aldus Tuscon News Now.

Lees meer »

'Kidnappers Breda took the wrong people along'

De personen die de 42-jarige Rien en de 18-jarige Gino dinsdag ontvoerden uit een Bredase garage, hebben mogelijk de verkeerden meegenomen. De stiefvader van één van de ontvoerde mannen denkt dat de daders het eigenlijk op de eigenaar van de autogarage hadden gemunt.

Lees meer »

Zes aanhoudingen om Brusselse terreurdreiging

Zes mensen die mogelijk aanslagen wilden plegen tijdens de oudejaarsfeesten in Brussel zijn donderdagochtend in verschillende plekken in België aangehouden. De zes verdachten werden in onder andere Molenbeek en Anderlecht gepakt. Dat heeft de Belgische justitie gemeld.

Lees meer »

Weggestuurde Salam kan discriminatiezaak winnen

Tilburger Bilal Salam heeft een redelijke kans om de discriminatiezaak die hij heeft aangespannen tegen de eigenaar van kinderboerderij Pukkemuk in het Brabantse Dongen, te winnen. Het recht om overal te bidden is namelijk zeer sterk, zo vertelt advocaat Danny Snijders aan Omroep Brabant.

Lees meer »

Twee mannen ontvoerd bij autobedrijf in Breda

Een 18-jarige jongen uit Sprundel en een 42-jarige man uit Schoondijke zijn dinsdag, tegen het einde van de ochtend, ontvoerd uit een autobedrijf in Breda. Woensdagavond was het tweetal nog altijd niet gevonden. Het heeft er alle schijn van dat het om een kidnap in het criminele circuit gaat. De politie is met man en macht op zoek naar het tweetal, en hoopt dat ooggetuigen meer informatie en tips kunnen geven.

Lees meer »

Terreurcommando's werden vanuit België aangestuurd

De drie terreurcommando's die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de aanslagen op 13 november in Parijs werden vanuit België live gecoördineerd. Dat meldt de Franse krant Le Monde na een analyse van 6000 processen-verbaal, die afkomstig zijn uit het onderzoek naar de terroristische aanslagen.

Lees meer »