Wouter Bos in beeld voor rvc KNVB

In de zoektocht naar nieuwe commissarissen voor de KNVB valt de naam van Wouter Bos. De oud-vice-premier wordt gezien als mogelijke voorzitter voor het toezichtorgaan. Bos reageerde desgevraagd kort op het vallen van zijn naam. ,,Ach,'' zei hij schouderophalend. ,,Als er iets vrij komt in het voetbal of er iets aan de hand is, is mijn naam ook in het verleden wel eens genoemd.''

Lees meer »

Ik verheug me nu al op zondag

AD-columnist Willem van Hanegem denkt dat Feyenoord beter zal moeten spelen als het een serieuze gooi naar het kampioenschap wil doen. Van Hanegem kijkt uit naar dé wedstrijd van zondag: Feyenoord-Ajax.

Lees meer »

Cocu: ‘Dit is niet nodig en PSV onwaardig op dit moment’

PSV werd de voorbije twee seizoenen kampioen van Nederland, maar draait dit seizoen niet lekker. Zaterdag incasseerden de Brabanders tegen Heracles Almelo het derde gelijkspel in de competitie en als Feyenoord zondag wél wint, loopt die club uit naar negen punten voorsprong op PSV na negen speelronden. Phillip Cocu baalt daarvan, maar wil niet kijken naar hetgeen de concurrenten nu kunnen doen.

Lees meer »

Heerenveen vervolgt sublieme start in tumultueuze noordelijke derby

FC Groningen heeft zaterdag een bijzonder pijnlijke nederlaag geleden tegen rivaal sc Heerenveen. De gastheer kreeg twee rode kaarten van Richard Liesveld en stapte met een 0-3 nederlaag van het veld. De eerste rode prent, voor Jason Davidson, was dubieus te noemen. Heerenveen vervolgt dankzij de overwinning de uitstekende seizoensstart en rukt met achttien punten op naar plek drie.

Lees meer »
     

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.