Sparta maakt einde aan goede reeks van Heerenveen

Heerenveen heeft de kans laten liggen om naar de derde plaats in de Eredivisie te klimmen. Op het Kasteel werd ondanks een vroege 1-0 voorsprong met 3-1 verloren van Sparta. Voor Heerenveen komt daarmee een einde aan een fraaie reeks van acht wedstrijden zonder nederlaag.

Lees meer »

Huwelijk Internazionale en De Boer na 85 dagen al voorbij

Frank de Boer is ontslagen bij Internazionale. De Nederlandse trainer kende in Milaan een slechte start van de competitie. Na de nederlaag van zondagavond bij Sampdoria (1-0) was de maat bij de clubleiding en Chinese eigenaars vol. Het huwelijk tussen De Boer en Internazionale duurde slechts 85 dagen.

Lees meer »

Stegeman: "Waren in de slotfase te slordig"

Heracles Almelo hield een punt over aan de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-2), maar omdat de bezoekers in de laatste minuut nog een strafschop misten, kwam de ploeg van John Stegeman goed weg. De trainer was na afloop desondanks niet tevreden.

Lees meer »

ADO ruikt bloed, want AZ worstelt met vorm

Als er een ideaal moment is om AZ te treffen, dan is dat nu. Dat vindt Zeljko Petrovic, de trainer van ADO Den Haag. Beide teams staan zondagmiddag tegenover elkaar en ADO wil profiteren van de mindere fase van de Alkmaarders.

Lees meer »
     

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.